Buenos Aires

Elrabolták Carlos Tevez édesapját

Elengedése fejében a helyi média közlése szerint milliós váltságdíjat követelnek az ismeretlen tettesek.

2014.07.29 20:06MTI

Elrabolták Carlos Téveznek, a Juventus argentin labdarúgójának édesapját Buenos Aires tartományban.

Elengedése fejében a helyi média közlése szerint milliós váltságdíjat követelnek az ismeretlen tettesek. Az eset kedd hajnalban történt, s még annyit tudni, hogy az emberrablók kisteherautóval útját állták az idősebb Tévezt szállító gépkocsinak, s őt is és az autót is magukkal vitték. Az áldozat kocsiját később a főváros Villa Devoto nevű részében megtalálták.

Az Európában légióskodó 30 éves Carlos Tévez, aki nem került be a nyári, brazíliai vb-n döntőig menetelt argentin válogatottba, tavaly nyáron váltott klubot: a Manchester City után az új szezonban már az olasz élvonalban, a Juventus csapatában szerepelt, a torinóiakkal bajnoki címet ünnepelhetett.

Tévez 2006-ban a brazil Corinthianstól szerződött Angliába, ahol először a West Ham Unitedben, majd a Manchester Unitedben, később pedig a Cityben játszott.

A támadó 2004 és 2011 között 62-szer szerepelt az argentin nemzeti együttesben, s 13 gólt szerzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.