Elégedett és büszke

Azeri tulajdonosa lett a Sheffield Wednesday csapatának

Hafiz Mammadov azeri üzletember kedden megvásárolta az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Sheffield Wednesday csapatát.

2014.06.11 01:30MTI
freedigitalphotos.net/pixtawan

"Elégedett és büszke vagyok, hogy sikerült megvennem ezt a csodálatos klubot. Szenvedélyes futballszurkoló és az angol labdarúgás nagy tisztelője vagyok" - mondta az egyesület honlapján az új tulajdonos, akinek nem ez az első klubja, ugyanis övé az azeri FC Baku és a francia élvonalban érdekelt Lens is.

Mammadov attól a Milan Mandarictól vette át a klubot, aki 2010 decemberében lett az 1867-ben alapított Sheffield Wednesday tulajdonosa.

Az üzlet részleteit, amelyet még az angol ligának jóvá kell hagynia, nem hozták nyilvánosságra. A sheffieldiek 2000-es kiesésük óta nem szerepeltek a Premier League-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.