A Vidi idén nem nyer semmit

Miskolc tombol: Ligakupa győztes a Diósgyőr

A Diósgyőr labdarúgócsapata története során először hódította el a Ligakupát. A piros-fehérek 1980 óta első trófeájukat nyerték.

2014.05.13 21:00MTI
Fotó: MTI, Illyés Tibor

Óvatosan kezdtek a csapatok, ennek ellenére a Diósgyőr Futács Márkó sarkazása után Zoran Kostic góljával vezetéshez jutott, sőt rögtön meg is duplázta az előnyét, mert Futács is betalált. A biztos vezetés birtokában kissé visszaállt a Diósgyőr, de gyors ellentámadásai veszélyesek voltak, ilyenből akár újabb gólt is szerezhetett volna.

A fordulást követően a Videoton mindent megtett az egyenlítésért, nagy lendülettel és elszántsággal küzdött, és több nagy helyzet után, bő húsz perccel a meccs vége előtt Juhász Roland szépített. A hajrában mindkét fél előtt adódtak lehetőségek, de mindkét kapus állta a rohamokat, így nem született újabb gól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.