Már nem lehet nevezni a Vivicittá Félmaratonra

Túl sokan akartak futni

11 nappal az esemény előtt már több mint 5500-an jelentkeztek a Telekom Vivicittá Félmaratonra, ezért a 21 097,5 méteres távra szerda délután - szervezési okok miatt - lezárták a nevezést.

2014.04.03 00:30MTI

Az esemény és a Budapest Sportiroda által rendezett eddigi valamennyi rendezvény történetében most először fordul elő, hogy betelik a létszám.

A félmaratoni távra jövő szombaton 14 és 18 óra között a margitszigeti versenyközpontban - a visszalépések függvényében - korlátozott számban lehet majd még nevezni.

A 29. Vivicittára - amelyen tavaly 3800-an vettek részt - jövő vasárnap kerül sor, a további öt versenyszámra változatlanul nevezhetnek az érdeklődők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.