Vivicittá városvédő futás

Több útlezárás is lesz a hétvégén Budapesten

Több útlezárásra is számítani kell a hétvégén Budapesten egy futóverseny és a Föld órája rendezvény miatt.

2012.03.30 22:42MTI

A Föld órája elnevezésű klímavédelmi rendezvény miatt szombaton 16 órától lezárják a Lánchidat a forgalom elől, így a 16-os és 105-ös autóbuszok terelt útvonalon közlekednek 15 órától. A két járat az Erzsébet hídon keresztül közlekedik, Pest felé a Széchenyi István tér, Buda felé a Hild tér és Széchenyi István tér megállók maradnak ki. A 16-os buszok végállomása a korlátozás idején az Erzsébet térről átkerül a Kiskörútra, a villamos-végállomás mellé, a 109-es autóbuszok Kőbánya irányú megállójába.

Vasárnap rendezik meg a Vivicittá városvédő futást, emiatt vasárnap délelőtt és délután is forgalomkorlátozásokra kell számítani a fővárosban, és több busz útvonala is módosul.

Rövidített, vagy terelt útvonalon jár vasárnap ideiglenesen az 5-ös, a 16-os, a 26-os, a 34-es és 106-os, a 86-os, a 91-191-291-es, a 105-ös, a 109-es, a 115-ös, a 160-260-as, a 178-as busz, a 2-es villamos, és a 70-es és 78-as troli. A pontos forgalmi változásokról a BKV honlapján tájékozódhatnak az utasok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.