Nem olimpiai sportszám

Három magyar aranyat uszonyozott össze a világkupán

Senánszky Petra három aranyérmet nyert az uszonyos úszók egri világkupáján, ezzel ő volt a verseny legeredményesebbje.

2014.03.03 16:20MTI

A Magyar Olimpiai Bizottság nem olimpiai sportágakat felügyelő tagozatának hétfői tájékoztatása szerint a magyar világbajnok 50, 100 és 200 méteres gyorsúszásban győzött, emellett a női 4x100-as váltó tagjaként egy bronzérmet könyvelhetett el. A magyarok számára az év első nemzetközi versenyén a felnőtteknél még Kosina Gergő szerzett aranyérmet 200 méter gyorson.

Károlyi Csilla kétszer - 50 és 100 méteres felszíni úszásban - végzett másodikként, Varga Krisztina háromszor - az 50, a 100 és a 200 méteres uszonyos gyors után - állhatott fel a dobogó második fokára, Ladányi Réka pedig két bronzéremmel zárt, 100 és 200 méteres uszonyos gyorson végzett harmadikként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.