Uszonyos és búvárúszó Eb

Magyar arany Európa-csúccsal

Székely Lilla aranyérmet nyert a 100 méteres uszonyos felszíni kategóriában az olaszországi Lignanóban zajló uszonyos és búvárúszó Európa-bajnokságon.

2012.08.18 23:30ma.hu

Az olaszországi kontinensbajnokságon a magyar uszonyos és búvárúszó-válogatott kiválósága a 100 méteres uszonyos felszíni kategóriában volt a leggyorsabb. A kétszeres Világjátékok-résztvevő ráadásul új Európa csúccsal csapott célba – tudtuk meg Kókai Dávid csapatvezetőtől. Ebben a számban volt még egy magyar: Károlyi Csilla 8. lett.

Stier Lilla bronzérmet szerzett a 100 méteres uszonyos gyors döntőjében, Kovács Zsófia pedig hatodikként zárt. A női 4X200 méteres váltó a Senánszky Petra, Károlyi Csilla, Debreczeni Hajnalka, Székely Lilla összeállításban országos csúcsot javítva bronzérmes lett.

(Fotó: Vörös Nándor)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.