Úszásban jók vagyunk - nem kell hozzá labda...

Cseh László nyerte a 400 méteres vegyesúszást

A szentpétervári pénzdíjas nemzetközi viadalon, amelyet az olimpiai bajnokból lett orosz sportági elnök, Vlagyimir Szalnyikov nevét viselő kupáért írtak ki.

2013.12.20 19:45MTI

A nyitónapon a Kőbánya SC úszója - a verseny honlapjának tanúsága szerint - 4:05.69 perccel, könnyedén diadalmaskodott. Fölényére jellemző, hogy a második helyezettnél is csaknem két másodperccel volt gyorsabb. A magyar versenyző bejutott két további szám fináléjába is: 200 pillangón negyedik (1:55.78 p), 100 vegyesen pedig ötödik lett (54.28 mp).

A szentpétervári eseményre, amelyet hetedik alkalommal rendeznek meg, a nagymedencés olimpiai ezüstérmes, vb- és Eb-győztes Cseh mellett meghívást kapott az ötkarikás aranyérmes, világ- és Európa-bajnok Gyurta Dániel, valamint a vb- és Eb-első Hosszú Katinka is. Ők szombaton szállnak vízbe, mivel csak pénteken utaztak el az orosz nagyvárosba. Késedelmük magyarázata: csütörtök este még jelenésük volt a hazai sportcsillagok budapesti gáláján, ahol az újságírók szavazatai alapján a 2013 legjobb férfi, illetve női sportolójának járó elismerést vehették át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.