Konföderációs Kupa

Spanyolország-Tahiti: mégis lesz élő közvetítés - a telesport.hu-n

A hétfő este lejátszott Nigéria-Tahiti (6-1) összecsapásról a szerdai Brazília-Mexikó találkozó után látható majd összefoglaló az M1-en, de a telesport.hu-n ez a meccs is visszanézhető teljes egészében.

2013.06.18 15:55MTI

A korábbi tervtől eltérően mégis közvetíti a közmédia a Brazíliában zajló labdarúgó Konföderációs Kupáról a csütörtök esti Spanyolország-Tahiti mérkőzést.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodájának keddi közleménye szerint a nagy érdeklődésre való tekintettel a meccs a telesport.hu oldalon lesz látható élőben 21 órától. A hétfő este lejátszott Nigéria-Tahiti (6-1) összecsapásról a szerdai Brazília-Mexikó találkozó után látható majd összefoglaló az M1-en, de a telesport.hu-n ez a meccs is visszanézhető teljes egészében.

A közleményben az áll, hogy a Konföderációs Kupa alatt már eddig is sokan kapcsoltak az M1-re. A Nielsen Közönségmérés adatai szerint a szombati Brazília-Japán és a vasárnapi Olaszország-Mexikó mérkőzések átlagos nézettsége megközelítette a 400 ezret, ami 9-10 százalékos közönségarányt jelent a teljes népesség körében.

Az M1 legközelebb szerdán 20.50-től sugározza a Brazília-Mexikó, majd 23.50-től az Olaszország-Japán találkozókat, ezeket a telesport.hu-n is élőben lehet majd követni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.