Konföderációs Kupa

Megadták az alaphangot - nézze zenei aláfestéssel a spanyol-uruguayi meccs góljait!

Végig a világbajnok diktálta a tempót. A spanyol kapuban a 32 éves Iker Casillas - aki a Real Madridban az idény során hónapokig a kispadon ült - 146-odszor húzta magára a címeres mezt.

2013.06.17 09:06MTI

A világ- és Európa-bajnok spanyolok 2-1-re legyőzték Uruguayt vasárnap a jövő évi világbajnokság főpróbájának tartott Konföderációs Kupán a brazíliai Reficében.

A tempót végig diktáló, 23 mérkőzés óta veretlen európaiak Pedro és Roberto Soldado révén már 2-0-ra vezettek a 32. percben, a túloldalon Luis Suárez a hajrában szabadrúgásból szépített.

A spanyol kapuban a 32 éves Iker Casillas - aki a Real Madridban az idény során hónapokig a kispadon ült - 146-odszor húzta magára a címeres mezt.

A futballtorna A csoportjában Brazília, Japán, Mexikó és Olaszország, a B-ben Spanyolország, Tahiti, Nigéria és Uruguay szerepel. A mérkőzéseket Brazíliaváros mellett Rio de Janeiróban, Belo Horizontében, Recifében, Fortalezában és Salvadorban rendezik.

Eredmény:

Konföderációs Kupa, B csoport, 1. forduló (Recife):
Spanyolország-Uruguay 2-1 (2-0)
Gól: Pedro (20.), Soldado (32.), illetve Suárez (88.)

Később:

B csoport, 1. forduló:
Tahiti-Nigéria, Belo Horizonte 21.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.