Vendégnézők nélkül

Videó: futballháború Argentínában, agyonlőtték a szurkolót a rendőrök

Az egyre inkább eluralkodó erőszak legújabb áldozata egy 38 éves féri volt, akit a rendőrökkel történt összecsapás során lelőttek az Estudiantes és a Lanus találkozója előtt.

2013.06.12 21:28MTI

A tragédiával zárult hétfői labdarúgó-mérkőzés után úgy döntött az argentin szövetség, hogy a szezon utolsó két fordulójában biztonsági okokból nem mehetnek be a stadionokba a vendégcsapatok szurkolói. Az egyre inkább eluralkodó erőszak legújabb áldozata egy 38 éves féri volt, akit a rendőrökkel történt összecsapás során lelőttek az Estudiantes és a Lanus találkozója előtt.

A szünetben bemondták, hogy a vendégek egyik szimpatizánsa meghalt, a meccset ezt követően lefújták. Három napon belül ez volt a második bajnoki találkozó, amely félbeszakadt Argentínában: szombaton a Velez Sarsfield-All Boys találkozót kellett a vendégdrukkerek rendbontása miatt idő előtt lefújni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.