Bajnokok Ligája finálé

Friss képekkel és videóval: német megszállás Londonban, szurkolói összecsapások

Miközben London belvárosát békés Bayern és Dortmund drukkerek tízezrei özönlötték el, természetesen balhé nélkül sem múlhatott el a BL-döntőre történő felkészülés.

Friss képek: London német megszállás alatt képgaléria

2013.05.25 14:27ma.hu
További képekért katt a fotóra! Fotó: BVB

Szombat reggel fél 10 tájékában a Bayern és a Borussia drukkerek egy csoportja találta meg egymást, és székekkel, rudakkal, valamint ökölcsapásokkal adott hangot a másik fél iránti szimpátiájának. Szerencsére súlyosabb sérülés nem történt, egyes hírek szerint a rendőrök körülbelül 200 dortmundi drukkert vittek el, akiket a helyi West Ham szurkolói is segítettek.

Videón a szurkolói összecsapás

További fotókért kattintson ide!, Fotó: FCB

Eközben London belvárosában béke és fesztiválhangulat uralkodik, több tízezernyi bajor és BVB szimpatizáns érkezett ugyanis a Bajnokok Ligája döntő helyszínére. A találkozóra érkező németek többsége sportszerűen várja a találkozót, közös éneklés és fotózás jellemzi a két tábor híveit, legalábbis annak java részét. A döntő 20.45-kor kezdődik, melyről további információkat ide kattintva olvashatnak.

Előzetes a német fináléra

További sporthírek ide kattintva!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.