Bajnokok Ligája

Götze nem játszhat a BL-döntőben

Götzének ez lett volna az utolsó mérkőzése a Borussia színeiben, a következő szezonban ugyanis már a Bayern Münchent erősíti majd.

2013.05.22 18:27MTI

Mario Götze, a Borussia Dortmund középpályása nem léphet pályára szombaton a londoni Wembley Stadionban a Bayern München elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőben.

A dortmundi klub szerdán közölte, hogy a 20 esztendős játékos nem épült fel térdsérüléséből, amely miatt már a Real Madrid elleni elődöntő visszavágóját is ki kellett hagynia.

Götzének ez lett volna az utolsó mérkőzése a Borussia színeiben, a következő szezonban ugyanis már a Bayern Münchent erősíti majd. A bajor klub 37 millió euróért vásárolta meg április végén a válogatott futballistát.

"A BL-finálé volt számomra ebben az idényben a legfontosabb, nagyon küzdöttem azért, hogy ott lehessek" - mondta Götze. Hozzátette, sajnálja, hogy nem segítheti társait ezen a fontos találkozón, de elutazik Londonba, és a helyszínen szurkolja végig az összecsapást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.