Bajnokok Ligája

A németek többsége a Dortmundnak szurkol majd a döntőben

A reprezentatív felmérés eredménye szerint a válaszadók mindössze 25 százaléka mondta azt, hogy Bayern sikeréért szorít.

2013.05.03 10:39MTI

A németek többsége a Borussia Dortmundnak szurkol majd a Bayern Münchennel szemben a labdarúgó Bajnokok Ligája május 25-i, londoni döntőjében - derült ki egy friss közvélemény-kutatásból.

A reprezentatív felmérés eredménye szerint a válaszadók mindössze 25 százaléka mondta azt, hogy Bayern sikeréért szorít és 56 százalék szeretné, hogy a BVB legyen az új győztes. A futball iránt különösen érdeklődők körében hasonló volt az arány: 57 százalék a Dortmundnak, 33 százalék a Bayernnek drukkol.

Ezzel együtt a megkérdezettek döntő többsége, 59 százaléka gondolja úgy, hogy müncheni diadallal zárul majd a Wembley Stadionban sorra kerülő finálé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.