Bajnokok Ligája

Vezére nélkül a Dortmund a BL döntőben?

Lemaradhat a Bajnokok Ligája-döntőről Mario Götze, a Borussia Dortmund válogatott labdarúgója, aki kedden a Real Madrid elleni elődöntőben szenvedett combsérülést.

2013.05.01 21:29MTI

A 20 éves csatárt már a 14. percben le kellett cserélni a Madridban 2-0-ra elvesztett mérkőzésen, és az első orvosi diagnózis szerint hetekig nem léphet pályára. Az már biztos, hogy nem szerepel a szombati német bajnokin leendő csapata, a Bayern München ellen.

A dortmundiak 4-3-as összesítéssel jutottak be a május 25-én Londonban sorra kerülő BL-fináléba, ahol valószínűleg ugyancsak a bajorokkal találkoznak majd. A Bayern ugyanis a másik elődöntős párharc szerdai visszavágóját 4-0-ás előnyből kezdi Barcelonában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.