Labdarúgó NB I

Igencsak megizzadhatott a Haladás

A Szombathelyi Haladás a 90. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte a házigazda Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának pénteki mérkőzésén.

2013.05.24 19:11MTI

OTP Bank Liga, 29. forduló: Újpest FC-Szombathelyi Haladás 0-1 (0-0)  Szusza Ferenc Stadion, 2284 néző, v: Erdős gólszerző: Radó (90.) sárga lap: Iandoli (5.), Chema Antón (76.), illetve Nagy I G. (18.), Simon Á. (51.), Devecseri (61.) 

Újpest: Balajcza - Szélesi, Vermes, Chema Antón, Pollák (Remili, 66.) - Simon K., Vasiljevic, Christ, Balogh B., Iandoli - Tshibuabua 

Haladás: Mursits - Schimmer, Guzmics, Devecseri, Tóth P. - Gyurján (Kalász, 64.), Simon Á., Nagy I G., Iszlai (Szakály A., 60.), Radó - Ugrai (Andorka, 75.)
 
Az első félidőben nagyrészt a mezőnyben folyt a játék, gólszerzési lehetőségek csak elvétve adódtak, a pálya középső harmadában nagy küzdelem zajlott a labda megszerzéséért. 

A szünet után lendületesebbé vált a tempó, a Haladás igyekezett felpörögni, de pontatlanul futballozott ahhoz, hogy komolyan veszélyeztesse a hazaiak kapuját. 

Az Újpestnek több helyzete is volt, a szombathelyiek azonban Radó kiváló egyéni megoldásának köszönhetően az utolsó percben megnyerték a mérkőzést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.