Labdarúgó NB I

Ellenőrzések és útlezárások lesznek a Debrecen-Fradi rangadó napján

A találkozó kiemelt biztonsági kockázatúnak minősül.

2013.05.24 12:45MTI

Debrecen egész területén fokozott rendőri ellenőrzésre kell számítani, a stadion környékén pedig jelentős forgalomkorlátozás lesz vasárnap a Ferencváros labdarúgócsapatának vendégjátéka miatt - közölte Vezendi Jánosné rendőr alezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken.

A mérkőzésre várható sok vendégszurkoló biztonságos stadionba juttatása, illetve Debrecen közrendjének, közbiztonságának fenntartása miatt van szükség az egész napos megnövelt rendőri jelenlétre.

A találkozó kiemelt biztonsági kockázatúnak minősül.

Vasárnap 14 és 21 óra között forgalomkorlátozás vagy teljes lezárás lesz a Nagyerdei körúton, a Martinovics utcában, a Hadházi úton, a Baksay Sándor utcában, illetve a Pattantyús utcában - ismertette a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.