Labdarúgás

Vilanova ismét kezelteti magát

A jövő héttől ismét New Yorkban kezelteti magát Tito Vilanova, a spanyol bajnok FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője.

2013.05.18 19:29MTI

A 44 éves szakember nyálmirigyéből rosszindulatú daganatot távolítottak el decemberben, ezt követően, januártól tíz héten át a tengerentúli metropoliszban kezelték. Korábban, 2011 novemberében is átesett már ilyen operáción Vilanova.
   
A katalán klub szombati közlése szerint nyárra tervezték az újabb kezeléseket, melyeket azért hoztak mégis előre, mert a Barcelona már bebiztosította bajnoki aranyérmét.
   
Vilanova így ebben az idényben vasárnap a Valladolid ellen irányítja utoljára együttesét. Az utána hátralévő két bajnoki találkozón helyettese, Jordi Roura másodedző lesz a megbízott tréner.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.