BL harc előtt

Erősít a Barca: Vilanova Párizsban már leül a kispadra

"Minden sokkal könnyebb úgy, hogy a főnök is ott lesz velünk" - nyilatkozta a párharc első, párizsi mérkőzését megelőző hétfői sajtótájékoztatón David Villa

2013.04.02 04:29MTI

A Paris Saint-Germain elleni, keddi Bajnokok Ligája-negyeddöntőn visszatér az FC Barcelona labdarúgócsapatának kispadjára Tito Vilanova vezetőedző, akinek a nyálmirigyéből rosszindulatú daganatot távolítottak el decemberben, majd januártól New Yorkban tartózkodott kezelésen. Ezt Jordi Roura, a szakember segítője és ideiglenes helyettese jelentette be.

"Minden sokkal könnyebb úgy, hogy a főnök is ott lesz velünk" - nyilatkozta a párharc első, párizsi mérkőzését megelőző hétfői sajtótájékoztatón David Villa, a katalánok világ- és Európa-bajnok támadója. A játékos a mérkőzéssel kapcsolatban hozzátette: ugyan tisztában vannak vele, hogy a francia együttes jól kontrázik, ennek ellenére nem fognak változtatni jól bevált támadó taktikájukon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.