Második évét is kitölti

Vilanova túlvan a betegségen, marad Barcelona-vezetőedző

Tito Vilanova szerződésének megfelelően kitölti második évét is az FC Barcelona kispadján.

2013.04.25 16:21MTI

Josep Maria Bartomeu, a katalán futballklub alelnöke a Catalunya Radiónak nyilatkozva elárulta, hogy volt bennük félsz, képes lesz-e a rákkal műtött tréner folytatni a munkát a bajnoki címhez egyre közelebb levő együttesnél, ám szerencsére Vilanova minden jel szerint túlvan betegségén. "Nehéz volt az elmúlt időszak Tito számára, de gyógykezelése nagyon jól sikerült. 

A következő esztendőben is ő fogja dirigálni a Barcát, amellyel nagyon jó munkát végzett, változatlanul teljes a bizalom iránta" - jelentette ki az alelnök. Hozzátette: a játékosállomány összetételében ugyanakkor lesz módosulás a nyáron, de nem részletezte, mekkora mértékű változás várható. "Lesznek cserék, mert minden évben az a cél, hogy még jobb legyen a csapatunk" - fogalmazott a Barca-elöljáró.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.