Decemberben operálták

A lábadozó Vilanova meglátogatta csapatát

Decemberi operációja után először szerdán látogatta meg az első csapat edzését Tito Vilanova, az FC Barcelona vezetőedzője.

2013.01.02 14:54MTI

A 44 éves szakember nyálmirigyéből két hete rosszindulatú daganatot távolítottak el - azután, hogy 2011 novemberében ugyanilyen beavatkozást kellett végrehajtani rajta. A műtét után két nappal kiengedték a kórházból, azóta kemoterápiás és sugárkezelést kap. 

Az operáció óta segítője, Jordi Roura irányítja az együttes edzéseit, Sandro Rosell klubelnök pedig pénteken azt mondta, szerinte Vilanova január közepén térhet vissza a munkához. A spanyol bajnokság tabelláját veretlenül vezető Barcelona vasárnap játssza idei első meccsét, ellenfele a városi rivális Espanyol lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.