Január közepén

Vilanova folytathatja a munkát a Barcelonánál

Január közepén folytathatja a munkát az FC Barcelona labdarúgócsapatával Tito Vilanova vezetőedző, legalábbis így vélekedik Sandro Rosell klubelnök.

2012.12.29 20:29MTI

"Tizenöt-húsz napon belül visszatér az együtteshez. A további kezeléseket össze tudja majd hangolni a munkájával, de persze jelen helyzetben a legfontosabb az egészsége, a futball csak másodlagos" - mondta a katalán egyesület vezetője.

A múlt hét csütörtöki operáció során rosszindulatú daganatot távolítottak el Vilanova nyálmirigyéből. Tavaly novemberben ugyanilyen beavatkozást kellett végrehajtani rajta.

Az FC Barcelona 17 forduló után veretlenül vezeti a spanyol bajnokságot, előnye kilenc pont a második Atlético Madriddal szemben.

A 44 éves szakember felépüléséig ideiglenesen segítője, Jordi Roura irányítja a Barcelonát, amely legközelebb január 6-án városi riválisával, az Espanyollal találkozik a Primera Divisiónban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.