Alma meg a fája

Piqué és Shakira fia már a születésétől Barcelona-klubtag lesz

Már a születésétől fogva az FC Barcelona pártoló tagja lesz a futballcsapatot erősítő Gerard Piqué és a popsztár Shakira fia.

2012.12.19 21:30MTI

A 25 éves hátvédnek és a tíz esztendővel idősebb kolumbiai énekesnőnek a futballista nagyapja, az egyesület korábbi alelnöke, Amador Bernabeu ígérte meg, hogy amint dédunokája januárban világra jön, máris kezdeményezi felvételét a tagságba.

Az idős sportdiplomata - aki a európai szövetségben (UEFA) képviseli a klub érdekeit - annak idején Piquét is a születésekor felvetette a pártolók sorába. Így eshetett meg az, hogy a világ- és Európa-bajnok játékos első aktív labdarúgóként kedden átvehette a vezetőségtől a 25 éves tagságért járó ezüst emlékérmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.