Az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzőjét

Vilanovát kiengedték a kórházból

Két nappal a műtétét követően szombaton kiengedték a kórházból Tito Vilanovát, az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.

2012.12.22 19:35MTI

A csütörtöki operáció során rosszindulatú daganatot távolítottak el a szakember nyálmirigyéből. Tavaly novemberben szintén ugyanilyen beavatkozást kellett végrehajtani rajta, s szerdán került nyilvánosságra, hogy újabb műtétre lesz szüksége.
   
Az FC Barcelona 16 forduló után veretlenül vezeti a spanyol bajnokságot, előnye kilenc pont a második - és a múlt hétvégén általa legyőzött - Atlético Madriddal szemben.
   
Vilanova felépüléséig ideiglenesen eddigi segítője, Jordi Roura irányítja a Barcelonát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.