VfL Wolfsburg

Női foci - Jakabfi Zsanett csapata a BL-győztes!

A magyar középpályás kezdőként lépett pályára a londoni Stamford Bridge-en rendezett összecsapáson, amelyet 17 ezer néző tekintett meg a helyszínen.

2013.05.24 08:36MTI

A Jakabfi Zsanettel felálló német VfL Wolfsburg nyerte a női labdarúgó Bajnokok Ligáját, mivel a sorozat csütörtöki fináléjában 1-0-ra nyert a legutóbbi két kiírásban győztes francia Olympique Lyon ellen.

A magyar középpályás kezdőként lépett pályára a londoni Stamford Bridge-en rendezett összecsapáson, amelyet 17 ezer néző tekintett meg a helyszínen.

A 78. percben lecserélt Jakabfi Puskás Ferenc után a második magyar futballista, aki a csúcsra ért a legrangosabb európai kupasorozatban. A találkozót Martina Müllernek a 73. percben büntetőből szerzett gólja döntötte el.

A Wolfsburg ezzel sikerrel tökéletes szezont zárt, ugyanis korábban megnyerte a német bajnokságot, illetve a kupát is.

A férfiak BL-sorozatában is német klub nyeri a BL-t, hiszen szombaton a Bayern München és a Borussia Dortmund csap össze a londoni Wembley Stadionban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.