Zalaegerszegen

Teke-vb: negyeddöntős a női válogatott

Sikeresen ovábbjutott csoportjából a címvédő magyar női csapat a tekézők Zalaegerszegen zajló csapat-világbajnokságán hétfőn.

2013.05.20 15:39MTI

A hazai szövetség elmondása szerint Kaszás Zoltán csapata a szombati, dánok elleni magabiztos diadal után hétfőn Bosznia-Hercegovinát verte ugyancsak 7-1-re, ezzel eldőlt, hogy a harmadik csoportmeccs eredményétől függetlenül negyeddöntőben a helye. 

A bosnyákok elleni összecsapáson Sáfrány Anita volt a legeredményesebb 611 fával. A magyarok szerdán 17.45 órától játsszák utolsó csoportmeccsüket Szlovákia ellen. A magyar férfi válogatott kedden folytatja a küzdelmeket. Fehér László szövetségi kapitány együttese a Bosznia-Hercegovina elleni második csoportmeccsen kiharcolhatja a továbbjutást. 

A csoportokból a legjobb kettő jut a pénteki negyeddöntőbe. Az elődöntők és finálék szombaton kerülnek megrendezésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.