NHL

Drámai meccsek Bostonban és Los Angelesben

A meccsből kevesebb mint két perc volt hátra, amikor a Kings kettős emberelőnyben egyenlített.

2013.05.17 08:52MTI

Drámai körülmények között nyert a Boston Bruins és a címvédő Los Angeles Kings is az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) főcsoport-elődöntőjének csütörtöki játéknapján.

A Boston - amely az előző körben hősies csatában lépett túl hétmeccses párharcban a Toronto Maple Leafsen - a New York Rangers ellen hosszabbításban nyert, és szerzett vezetést Keleten.

Nyugaton a Los Angeles 2-0-ra elhúzott a vendég San Jose Sharksszal szemben, a vendégek azonban fordítottak. A meccsből kevesebb mint két perc volt hátra, amikor a Kings kettős emberelőnyben egyenlített, fél perccel később pedig szimpla létszámfölényben is betalált. Ezzel a címvédő összesítésben már 2-0-ra vezet. A következő két összecsapásnak San Jose ad otthont.

Eredmények:

Főcsoport-elődöntők:

Kelet:
Boston Bruins-New York Rangers 3-2, hosszabbítás után

A párharc állása: 1-0 a Boston javára.

Nyugat:
Los Angeles Kings-San Jose Sharks 4-3

A párharc állása: 2-0 a Los Angeles javára.

A párharcok az egyik csapat negyedik sikeréig tartanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.