Jégkorong

NHL - a Feketesólymok lendülete tovább tart

Az alapszakaszt megnyerő Chicago Blackhawks a második meccsen is győzni tudott a Minnesota Wild ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában, így a Feketesólymok együttese 2-0-ra vezet a négy sikerig tartó párharcban.

2013.05.04 09:26MTI

Ugyanakkor a szintén "madárcsapat" Pittsburgh Penguins - a nyitányon aratott 5-0-s KO után - a második összecsapáson egy góllal alulmaradt a New York Islandersszel szemben.
   
Két meccsből két győzelem a mérlege a San Jose Sharksnak a Vancouver Canucksszal zajló küzdelemben, míg a Montreal Canadiens egyenlített az Ottawa Senators elleni csatában.
 
 Eredmények:
   
Főcsoport-negyeddöntő, 2. mérkőzések:
 
Nyugat:

Chicago Blackhawks-Minnesota Wild 5-2
   
Az állás: 2-0 a Chicago javára

Vancouver Canucks-San Jose Sharks 2-3 - hosszabbítás után
    A párharcban a San Jose vezet 2-0-ra.

Kelet:

Pittsburgh Penguins-New York Islanders 3-4
   
Az állás: 1-1

Montreal Canadiens-Ottawa Senators 3-1
   
Az állás: 1-1

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.