Mind a nyolc

NHL - Keleten minden hely elkelt a rájátszásra

Csütörtöki győzelmével a New York Rangers és az Ottawa Senators is biztosította helyét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) jövő kedden kezdődő rájátszásában.

2013.04.26 09:18MTI

Ezzel a Keleti főcsoportban mind a nyolc hely elkelt. Korábban a Pittsburgh Penguins, a Boston Bruins, a Washington Capitals, a Montreal Canadiens, a Toronto Maple Leafs és a New York Islanders került be a playoffba.

Nyugaton még két hely kiadó, ezért a legutóbbi játéknapon nyertes Detroit Red Wings és Columbus Blue Jackets mellett az ezúttal szabadnapos Minnesota Wild harcol. A Detroitnak 54, a másik két gárdának 53-53 pontja van, ugyanakkor a Minnesotának még két, riválisainak egy-egy találkozója van hátra az alapszakaszból.

Eredmények:
Philadelphia Flyers-New York Islanders 2-1
Washington Capitals-Ottawa Senators 1-2, hosszabbítás után
Carolina Hurricanes-New York Rangers 3-4, hosszabbítás után
New Jersey Devils-Pittsburgh Penguins 3-2
Florida Panthers-Toronto Maple Leafs 0-4
Detroit Red Wings-Nashville Predators 5-2
Boston Bruins-Tampa Bay Lightning 2-0
Winnipeg Jets-Montreal Canadiens 2-4
St. Louis Blues-Calgary Flames 4-1
Dallas Stars-Columbus Blue Jackets 1-3
Vancouver Canucks-Anaheim Ducks 1-3

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.