Négy győzelem kell

NHL - szépített a bajnok Los Angeles

A Keleti főcsoport slágerpárharcában némi meglepetésre egyenlített a Toronto Maple Leafs, amely 4-2-re diadalmaskodott a Boston Bruins vendégeként.

2013.05.05 09:24MTI

A címvédő Los Angeles Kings hazai környezetben 1-0-ra nyert a St. Louis Blues ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában, ezzel 2-1-re szépített a Nyugati főcsoport-negyeddöntőjének négy győzelemig tartó párharcában.

Jonathan Quick, a kaliforniai gárda kapusa - aki az első két találkozón több nagy hibát is elkövetett - ezúttal kifogástalan teljesítményt nyújtott, 30 lövést hárított.

A Keleti főcsoport slágerpárharcában némi meglepetésre egyenlített a Toronto Maple Leafs, amely 4-2-re diadalmaskodott a Boston Bruins vendégeként.

Eredmények:

Főcsoport-negyeddöntő:
Kelet:
Boston Bruins-Toronto Maple Leafs 2-4

Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 1-1

Washington Capitals-New York Rangers 1-0 - hosszabbítás után
Az állás: 2-0 a Washington javára.

Nyugat:
Detroit Red Wings-Anaheim Ducks 0-4

Az állás: 2-1 az Anaheim javára.

Los Angeles Kings-St. Louis Blues 1-0
Az állás: 2-1 a St. Louis javára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.