Továbbjutott a Chicago és az Ottawa

NHL - megvan a főcsoport-elődöntő két résztvevője

A cseh hálóőr 2004 után első alkalommal védett hibátlanul a rájátszásban, ezúttal 31 védéssel járult hozzá a sikerhez.

2013.05.10 08:29MTI

Mind a Chicago Blackhawks, mind az Ottawa Senators továbbjutott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) főcsoport-elődöntőjébe.

A chicagóiak 5-1-re nyertek a Minnesota Wild ellen, míg az Ottawa 6-1-re diadalmaskodott Montrealban, így mindkét gárda 4-1-es összesítéssel lépett tovább.

A nap harmadik összecsapásán a Pittsburgh Penguins 4-0-ra győzött a New York Islanders ellen, és 3-2-re vezet. A hazaiaknál 2007 után először volt kezdő playoff-összecsapáson Tomas Vokoun, aki a bizonytalankodó Marc-Andre Fleuryt váltotta a kapuban. A cseh hálóőr 2004 után első alkalommal védett hibátlanul a rájátszásban, ezúttal 31 védéssel járult hozzá a fontos sikerhez.

Eredmények:

Főcsoport-negyeddöntő, 5. mérkőzések:

Kelet:
Montreal Canadiens-Ottawa Senators 1-6

A párharcot 4-1-es összesítéssel az Ottawa nyerte.
Pittsburgh Penguins-New York Islanders 4-0
Az állás: 3-2 a Pittsburgh javára

Nyugat:
Chicago Blackhawks-Minnesota Wild 5-1

4-1-es összesítéssel a Chicago nyert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.