Labdarúgás

Messi combsérülése miatt kihagy két-három hetet

Kiújuló combsérülése miatt előreláthatólag két-három hétig nem léphet pályára Lionel Messi, a spanyol bajnok FC Barcelona labdarúgócsapatának argentin sztárja.

2013.05.14 13:09MTI

A legutóbbi négy Aranylabda-szavazáson győztes támadó vasárnap az Atlético Madrid elleni összecsapáson több mint egy hónap után lépett pályára újra kezdőként, de a 68. percben ismét megsérült.
   
A 25 éves Messi combja a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő április eleji első mérkőzésén sérült meg, és a futballista teljesen nem tudott felépülni. Azóta jobbára csak csereként játszott.
   
A Barcelonának még három tétmérkőzése van ebben a szezonban, vasárnap a Valladolid, május 26-án az Espanyol, június 1-jén pedig a Málaga ellen lép pályára a Primera Divisiónban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.