Primera División

Ronaldo lehagyta Puskást, Messi beállította Ronaldo csúcsát

Ismét Lionel Messiről, a Barcelona csatáráról, valamint Cristiano Ronaldóról szólt a spanyol labdarúgó-bajnokság elmúlt hétvégi fordulója: a Primera Divisón két szupersztárja újabb csúcsokkal írta be magát a futballtörténelembe.

2013.05.07 11:01MTI

Ronaldo szombaton, a Valladolid ellen 4-3-ra megnyert összecsapáson két gólt szerzett, amivel immáron 200 találatnál jár a Real színeiben. A Marca című napilap összegzése alapján a portugál aranylabdásnak ehhez mindössze 196 (!) tétmérkőzésre volt a szüksége, ezzel pedig megdöntötte Puskás Ferenc rekordját, aki 209. mérkőzésén szerezte 200. gólját.
   
Vasárnap a legutóbbi négy Aranylabda-szavazáson első argentin Lionel Messi csereként beállva két góljával eldöntötte a Real Betis elleni összecsapást, ezzel sorozatban 21 bajnoki mérkőzésen volt eredményes, tovább növelve az ide vonatkozó csúcsot. Ráadásul Messi 27 különböző összecsapáson szerzett már gólt a Primera Divisiónban, amivel éppen Ronaldo előző szezonban felállított csúcsát állította be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.