Bajnokok Ligája

Messi csak a cserepadon

Messi a Bayern elleni párharc első mérkőzése előtt keveset játszott, a müncheni összecsapáson csak árnyéka volt önmagának.

2013.05.01 20:23MTI

Lionel Messi meglepetésre csak a cserepadon kap helyet az FC Barcelonában a Bayern München elleni Bajnokok Ligája elődöntő 20.45-kor kezdődő visszavágóján, melyet négygólos előnnyel várnak a németek.

A legutóbbi négy Aranylabda-szavazáson diadalmaskodó argentin sztárjátékos még a Paris Saint-Germain elleni negyeddöntő első felvonásán combsérülést szenvedett, de az egy héttel későbbi visszavágón már pályára lépett, amikor bajban volt a csapata.

Messi a Bayern elleni párharc első mérkőzése előtt keveset játszott, a müncheni összecsapáson csak árnyéka volt önmagának, ezúttal pedig nem került a kezdőcsapatba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.