Bajnokok Ligája

Messi felépült, játszhat a Bayern ellen

Messi a hónap elején, a Paris Saint-Germain elleni BL-negyeddöntő első mérkőzésén (2-2) szenvedett combizomsérülést.

2013.04.17 16:27MTI

Felépült sérüléséből Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgócsapatának argentin sztárjátékosa, aki így pályára léphet jövő kedden a Bajnokok Ligája elődöntőjében, a Bayern München elleni párharc első mérkőzésén.

A Marca és az As című spanyol napilapok egyaránt azt írták, hogy a négyszeres aranylabdás támadó megkapta a katalán klub orvosi stábjától az engedélyt a játékra.

Messi a hónap elején, a Paris Saint-Germain elleni BL-negyeddöntő első mérkőzésén (2-2) szenvedett combizomsérülést, ennek nyomán a visszavágón csupán az utolsó fél órában játszott, de így is nagy szerepe volt abban, hogy a Barcelona 1-1-es döntetlent ért el, s ezzel továbbjutott.

Az elődöntős párharc első találkozóját Münchenben rendezik, s a visszavágóra kerül sor Barcelonában május 1-jén. A másik ágon a Borussia Dortmund a Real Madriddal csap össze a döntőbe kerülésért. A finálét május 25-én, a londoni Wembley Stadionban rendezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.