Jól indult a délelőtt

Két magyar bronzérem a Karate Eb-n

Két magyar női versenyző is bronzérmes lett a budapesti karate Európa-bajnokságon ma délelőtt: Bartha Nikola a plusz 68 kg-os, Metzger Sandra pedig a 68 kg-os kategóriában nyerte meg a harmadik helyért rendezett mérkőzését a káposztásmegyeri Jégpalotában.

2013.05.11 12:13MTI

A mindössze húszéves Barthának, aki a finn Kuusistót győzte le 1-0-ra, ez volt első felnőtt világversenye. A korábbi U21-es Európa-bajnok Metzger szintén 1-0-ra múlta felül az orosz Seroziját úgy, hogy 13 másodperccel a vége előtt tudta bevinni a döntő pontot. 

Kishíján összejött a harmadik magyar bronz is, hiszen a 75 kg-os Virág András 6-6-os döntetlent követően csupán bírói döntéssel kapott ki a török Yagcitól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.