Elvétették a házszámot, a szomszéd volt a célpont

Karatemester gyapálta laposra a vasrudas verőembereket

Rossz kapun csöngettek be a vasrudakkal felszerelkezett verőlegények, ezzel többszörösen is hibát követtek el: nemcsak illetéktelen tudomására jutott a szándékuk, de végül ők kerültek kórházba.

2012.04.26 17:29ma.hu / MTI

Meglepődött egy három tagú verőcsapat Boszniában, amikor azzal a szándékkal csöngettek be egy házba, hogy vasrudakkal pépesre verik a házigazdát - "bűne" egyébként az volt, hogy a trió szerint dühítő stílusban vezette az autóját. A csöngetésre ugyanis nem az eredetileg kiszemelt házigazda nyitott ajtót, ő egy házzal odébb lakott, épp egy karatemester szomszédságában.

A harcművész nem sok esélyt hagyott a három fiatalnak, percek alatt eszméletlenre lettek verve: ketten koponyatöréssel kerültek kórházba, de harmadik társukat is ott ápolják. "Csak megvédtem magam, ők kezdték az egészet, én csupán befejeztem" - magyarázta a rendőröknek a 37 éves mester. Azt nem tudni, hogy a rendőrség is jogos önvédelemként ismeri-e majd el az esetet, vagy felelnie kell a támadók megtámadásáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.