Jó esetben

Hat bronzérmet is szerezhetünk a Karate Eb-n

Jó esetben hat bronzérmet is nyerhetnek a magyarok a káposztásmegyeri Jégpalotában a karate Európa-bajnokságon, miután a pénteki selejtezőben a női csapatok küzdelmeiben a magyar válogatott is kiharcolta a bronzmeccs jogát.

2013.05.10 18:54MTI

Csütörtökön, az Eb nyitónapján öt egyéni induló, S. Kovács Ádám, Virág András, Tóth Beatrix, Metzger Sandra és Bartha Nikola közdött meg a lehetőségért, hogy megmérkőzzön a harmadik helyért. 

Pénteken a Metzger, Bartha, Lassingleitner Fruzsina összeállítású együttes a fantasztikus hangulatot teremtő közönségtől hajtva legyőzte Montenegró, majd Szlovákia legjobbjait, a tavalyi világbajnokságon ezüstérmes horvátokat azonban csak megszorítani tudta. 

A horvát csapat a későbbiekben is igazolta a papírformát, s fináléba jutásával megteremtette a magyarok számára a javítás lehetőségét. Ők meg is ragadták a második esélyt, és a norvégok 2-0-s legyőzésével kvalifikálták magukat a kategória szombati bronzmérkőzésére, amelyet a németek ellen vívnak. 

A szombati versenyprogram: 
10.00: bronzmérkőzések: 
férfi plusz 84, 84, 75 (Virág András), 67 kg (S. Kovács Ádám), 
női plusz 68 (Bartha Nikola), 68 (Metzger Sandra), 61, 55 kg (Tóth Beatrix) 12.00: döntők: 
férfi plusz 84, 84, 75, 67 kg, 
női plusz 68, 68, 61, 55 kg 
16.00: bronzmérkőzések: 
női egyéni formagyakorlat, férfi 60 kg, női 50 kg, férficsapat formagyakorlat, női csapat küzdelem (magyar válogatott) 
18.00: döntők: női egyéni formagyakorlat, férfi 60 kg, női 50 kg, férficsapat formagyakorlat, női csapat küzdelem

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.