A dátumot tekintve is csúcstartóvá vált

Bundesliga - történelmi müncheni diadal

A Bayern München 1-0-ra legyőzte idegenben az Eintracht Frankfurtot a német labdarúgó Bundesliga 28. fordulójának szombati játéknapján, ezzel a sorozat történetében leggyorsabban megszerzett bajnoki címet ünnepelheti.

2013.04.06 17:53MTI

A bajor együttesnek a mostani a 23. diadala a német bajnokságban, amelyben eddig a 30. kör előtt egyetlen csapat sem tudott még bajnok lenni.
   
A Bayern a dátumot tekintve is csúcstartóvá vált, a Bundesliga eddigi legkorábbi bajnokavatására április 18-án került sor, a München pedig most április 6-án nyerte el a Salátástálat.
  
A Jupp Heynckes vezetőedző által irányított bajor alakulat ebben a szezonban az eddigi 28 mérkőzéséből 24-et megnyert, hármat zárt döntetlennel, s csupán egyszer kapott ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.