Három gólt lőtt az Eb-n

A Bayern Münchenhez igazolt a gólerős horvát csatár

Mario Mandzukic, a horvát labdarúgó-válogatott támadója a Bayern München együtteséhez igazolt.

2012.06.27 17:22MTI

A hírt először Ivan Cvjetkovic, a játékos menedzsere árulta el szerdán, majd nem sokkal később Christian Nerlinger, a Bayern sportigazgatója hivatalosan is bejelentette, hogy sikerült megegyezniük a futballista eddigi együttesével, a szintén német VfL Wolfsburggal.

"Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern elnöke felhívott és közölte, hogy létrejött a megállapodás, de a részletekről egyelőre nem tudok beszámolni" - nyilatkozta Cvjetkovic.

Nerlinger annyit közölt, hogy a 26 éves játékos 2016 júniusáig kötelezi el magát, azt ugyanakkor már ő sem árulta el, hogy mennyit fizet a klub a Wolfsburgnak, s mennyi lesz a játékos fizetése. Német lapértesülések szerint ugyanakkor Mandzukic évente 3,5 millió eurót fog keresni, s a bajorok 13 millió eurót fizetnek érte korábbi csapatának.

Mandzukic három gólt szerzett a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon, ám csapata nem jutott a legjobb nyolc közé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.