Egy olasz támadás ideje alatt történt

EB-Banánokat dobtak Balotelli felé a horvát szurkolók

Banánokat dobtak horvát szurkolók az olaszok színes bőrű játékosa, Mario Balotelli felé a labdarúgó Európa-bajnokság csütörtöki poznani mérkőzésén.

2012.06.15 14:34MTI

Az eset az egyik olasz támadás alkalmával történt, a banánokat a pálya mellett tevékenykedő UEFA-alkalmazottak szedték föl. A horvát szurkolók az olaszok akcióinál rendre fütyültek, amikor pedig Balotellinél volt a labda, majomhangokat utánoztak. Az UEFA korábban már jelezte, hogy minden rasszista jellegű atrocitással szemben szigorúan fellép, és erre kérte az Eb lengyel és ukrán házigazdáit is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.