Bayern München-Juventus a negyeddöntőben

Bajnokok Ligája - elkerülték egymást a spanyolok

A tavaly döntős Bayern München a Juventusszal csap majd össze a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

2013.03.15 12:46MTI

A pénteki, nyoni sorsoláson kiderült, hogy a legkiélezettebbnek ígérkező párharc első meccsére Münchenben kerül sor.

A kilencszeres BEK-, illetve BL-győztes Real Madrid a török Galatasarayt, míg az ősi rivális, legutóbb a madridiakhoz hasonlóan elődöntős Barcelona a Paris Saint-Germaint kapta. A legjobb nyolc mezőnyének harmadik spanyol csapata, a Malaga a Borussia Dortmunddal csap majd össze.

A párharcok első mérkőzéseit április 2-3-án, a visszavágókat pedig egy héttel később, április 9-10-én játsszák.

A negyeddöntő párosításai (az első mérkőzéseket az elől álló csapatok otthonában rendezik): Real Madrid (spanyol)-Galatasaray (török) Paris Saint-Germain (francia)-FC Barcelona (spanyol) Bayern München (német)-Juventus (olasz) Malaga (spanyol)-Borussia Dortmund (német)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.