"Mintha a családom lenne"

Bayern München - Robben is, Heynckes is marad

Két évvel meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését Arjen Robben, a Bajnokok Ligája-döntős Bayern München holland válogatott labdarúgója.

2012.05.03 16:46MTI

"Számomra a Bayern olyan, mintha a családom lenne - nyilatkozta a 28 éves szélső. - Három gyermekem közül kettő már Münchenben született, otthon érezzük magunkat itt."
   
A világbajnoki ezüstérmes futballista 2009-ben, 24 millió euróért szerződött a bajor klubhoz a Real Madridtól.

Mindenképpen Heynckes marad a Bayern München edzője

Jupp Heynckes, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője kijelentette: a május 19-i Chelsea elleni Bajnokok Ligája-döntő eredményétől függetlenül a következő szezonban is marad az együttes élén.
   
Korábban olyan hírek láttak napvilágot a német sajtóban, hogy a 66 éves szakember abban az esetben elhagyja a klubot, ha hazai pályán megnyerik a legrangosabb európai trófeát.
    
Heynckes szerződése még egy évig él. Az már biztos, hogy a Bundesligában a második helyen végez a müncheni alakulat, e mellett még érdekelt a Német Kupa fináléjában is, ahol a bajnok Borussia Dortmund lesz az ellenfele.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.