Provokálta

Menesztették a játékosát megütő Fiorentina-edzőt

Azonnali hatállyal menesztették Delio Rossit, a Fiorentina labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, aki a vendég Novara elleni szerdai bajnoki mérkőzésen megütötte lecserélt játékosát, Adem Ljajicot.

2012.05.03 09:20MTI

A már biztos kieső Novara fél óra elteltével már 2-0-ra vezetett, ekkor Rossi lecserélte szerb légiósát, aki miközben leült a cserepadra, gúnyosan megtapsolta a trénert. Rossi visszafordult, és a padra leülő futballistának esett. Végül a segítők és a cserék választották szét őket.

Andrea Della Valle, a Fiorentina elnöke a végül 2-2-re végződött találkozó után bejelentette, felmenti a munkavégzés alól Rossit, akinek utódjáról később születik döntés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.