Amíg felépül az új Albert

A Puskás lesz a Fradi átmeneti otthona

Megszületett a megállapodás a Ferencvárosi Torna Club és a Nemzeti Sportközpontok között.

2013.03.19 16:01MTI

Az NSK keddi tájékoztatása szerint Vígh László kormánybiztos és Kubatov Gábor, az FTC elnöke az elmúlt napokban személyesen egyeztetett egymással a "bérleti konstrukcióról", melynek eredményeként a következő hónapokban mintegy 40 hazai mérkőzésén a Puskás Ferenc Stadionban léphet pályára a Ferencváros.

"Természetesen nagy változás lesz a csapat életében, hogy ideiglenesen el kell hagynunk az Albert Stadiont, de azon dolgozunk, hogy a játékosok és a stáb körüli nyugodt és kiegyensúlyozott légkört megőrizzük az albérletben is" - mondta Kubatov Gábor, aki hozzátette: amennyiben a Puskás Ferenc Stadionban előre lekötött rendezvények időpontja ütközne a csapat valamelyik meccsével, akkor más megoldást találnak.

A közlemény szerint a Ferencváros a költözéssel kapcsolatos változásokról egyeztetni fog a szurkolói csoportok vezetőivel és a hivatalos oldalán tájékoztatni fogja a drukkereket.

A Ferencváros vasárnap 17 órától a többek között Vass Ádámot is foglalkoztató erdélyi csapat, a mostani idényben a Bajnokok Ligájában szerepelt kolozsvári CFR ellen játssza búcsúmérkőzését az Albert Stadionban. A tervek szerint az új létesítmény 2014 végére lesz kész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.