Csúcsmeccs, csúcsérdeklődés

Másfél millióan látták a Fradi-Újpest derbit

Több mint másfél millióan látták vasárnap a Ferencváros-Újpest rangadót, amelyet a hazai csapat 2-1-re nyert meg a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.

Képek a Fradi-Újpest derbiről képgaléria

2013.03.11 21:18MTI

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnak (MTVA) a Nielsen Közönségmérés adataira hivatkozó hétfői tájékoztatása szerint több mint 1,6 millió tévénéző kapcsolt a meccsre. A mérkőzést mintegy 600 ezren nézték végig, azaz több mint kétszer annyian, mint az őszi szezon találkozóit általában.

A legmagasabb nézőszámok a második félidő második felében születtek: ekkorra a közönség nagysága meghaladta a 900 ezer főt. A 212. rangadó ideje alatt az M1 volt a legnézettebb magyar csatorna, közönségaránya 17,1 százalék lett, a férfiak körében pedig még ennél is magasabb, 22 százalék feletti értéket ért el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.