Lebontják

Serdülőversennyel búcsúznak az FTC birkózócsarnokától

Szabadfogású serdülő rangsorversennyel búcsúztatják szombaton a Ferencváros birkózócsarnokát, melyet az Albert Flórián Stadionnal együtt lebontanak hamarosan.

2013.03.04 16:00MTI

"Ebben a hónapban végig ebben a csarnokban edzünk valószínűleg. A jövő még képlékeny, de ígéretünk van arra, hogy lesz helyünk" - nyilatkozta az MTI-nek Sike András szakosztályvezető.
   
Az Üllői úti FTC-komplexumban 1971-ben adták át a birkózók termét, majd az épület 1988-ban nyerte el mai formáját. A létesítményben egyszerre öt szőnyegen folyhatott a munka, konditerem és egyéb kiszolgáló helyiségek is tartoztak hozzá.
   
A serdülők versenye 10.30-kor kezdődik, s csarnokbúcsúztatóra kilátogatnak majd régi birkózók, olimpikonok is.
   
A futballstadion bontása jövő csütörtökön kezdődik meg, előtte egy nappal a Ferencváros és az osztrák Rapid Wien barátságos mérkőzést vív az arénában. Az új stadion a tervek szerint 2014 őszére készülhet el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.