Birkózás

Kötöttfogású Magyar Nagydíj: Bácsi Péter is aranyérmes

A 60 kilós Kozák István után a 84 kg-os Bácsi Péter is aranyérmet nyert szombaton a kötöttfogású birkózók szombathelyi Golden Grand Prix-viadalán, a Magyar Nagydíjon.

2013.02.23 20:36MTI

Az egy kategóriával lejjebb Európa-bajnok és olimpiai ötödik helyezett sportoló a nap utolsó fináléjában a grúzok 2011-es junior világbajnokával, Revazi Nadareisvilivel mérkőzött meg, s két menetben győzött.A hazai csapat ezzel négy éremmel zárta a viadal nyitónapját, Kozák és Bácsi aranya mellett ugyanis Lőrincz Viktor (84 kg) és Deák Bárdos Mihály (120 kg) bronzot szerzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.