Birkózás

Kötöttfogású Magyar Nagydíj: Kozák István aranyérmes

Kozák István megnyerte a 60 kilogrammosok küzdelmét szombaton a kötöttfogású birkózók szombathelyi Golden Grand Prix-viadalán, a Magyar Nagydíjon.

2013.02.23 20:26MTI

A magyar válogatott fiatal versenyzője az esti döntőben a szerbiai Krisztián Fríz ellen lépett szőnyegre, s két menetben győzte le a 2007-ben világ- és Európa-bajnoki bronzérmes riválisát, aki hosszabb kihagyás után tért vissza idén. 

Kozák a hazai csapat harmadik érmét szerezte meg, korábban Lőrincz Viktor (84 kg) és Deák Bárdos Mihály (120 kg) harmadik lett. A nap utolsó döntőjét Bácsi Péter (84 kg) vívja a grúz Revazi Nadareisvili ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.