Kaló Dénes már csak hobbiból játszik

Újraértelmezi a pókert a zsugakirály

Mostantól hazánk egyik legjobb póker játékosának kommentárjával izgulhatják végig a SportKlub nézői a világ legnagyobb pókereseinek küzdelmét! A World Poker Tour-t, heti 3 alkalommal Kaló Dénes szakértése mellett élvezhetik a nézők.

2012.11.15 08:44ma.hu
Fotó: RedLemon

Kaló Dénes és Forró Bence új színt hoz a hazai pókerközvetítésekbe. Kaló most új szerepben tér vissza kedvenc elfoglaltságához, a pókerhez, és egyből a legnagyobb sztárok, Gus Hansen, Phil Ivey, Mike Matusow játékát kommentálja majd a Sportkubon.

"Most, hogy visszatértem a pénzügyi pályára, a póker már csak hobbi az életemben, de attól függetlenül, hogy kevesebbet játszom, figyelemmel követek minden versenyt. Teljesen más kívülről látni a játékot, hiszen így például előttem van minden lap. Nagyon érdekes megfigyelni, hogy ki hogyan dönt adott helyzetben, mennyire gondolkodik másképp, mint én tenném egy partin belül. Kommentátorként is átérzem a játék izgalmait, amelyek felidézik a korábbi sikereimet." – mondta el Kaló Dénes.

Póker novemberben minden héten kedden, szerdán, csütörtökön 22:15-kor, ismétlés szerdán, csütörtökön és pénteken 8:00-kor a SportKlub műsorán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.